Зак Костянтин Петрович. До 100-річчя від дня народження - Editorial, Board (Ендокринологія | Endokrynologia, 2024)
24 липня 2024 року виповнилось 100 років від дня народження знаного вченого, доктора медичних наук, професора, Заслуженого діяча науки і техніки України, одного із фундаторів Інституту ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України – Зака Костянтина Петровича.