Етіотропна терапія грибкових інфекцій у хворих на цукровий діабет 2-го типу - Kogan, B.G. (Ендокринологія | Endokrynologia, 1970)
Головним критерієм ефективності етіотропної терапії мікозу стоп обґрунтовано вважається відсоток хворих із цілковитою мікологічною негативацією в зонах, які було уражено фунгопатогенами. Проведено мікологічні та культуральні дослідження перед початком терапії, через 8 тижнів лікування та через 12 тижнів – вже по закінченні курсу лікування.