Віктор Іванович Кравченко — до 80-річчя від дня народження - Editorial, Board (Ендокринологія | Endokrynologia, 2022)
8 березня 2022 року виповнилося 80 років від дня народження завідувача відділу епідеміології ендокринних захворювань ДУ «Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України», доктора медичних наук, професора, відмінника охорони здоров’я, заслуженого діяча науки і техніки України Віктора Івановича Кравченка.