Пам’яті Володимира Гавриловича Науменка - Editorial, Board (Ендокринологія | Endokrynologia, 2021)
15 серпня 2021 року на 73-му році життя після тривалої тяжкої хвороби пішов із життя талановитий лікар-ендокринолог, учений, кандидат медичних наук, доцент, завуч кафедри ендокринології Національного університету охорони здоров’я України ім. П.Л. Шупика Володимир Гаврилович Науменко.