17β-естрадіол in vitro збільшує експресію мРНК білка-регулятора швидкої фази стероїдогенезу та десмолази в корі надниркових залоз людини - Kovzun, O.I.; Kostuchenko, N.N.; Grinchenko, E.M.; Mikosha, A.S. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
17β-естрадіол in vitro збільшує експресію мРНК білка-регулятора швидкої фази стероїдогенезу та десмолази в корі надниркових залоз людини