Перспективи застосування мікроінкапсульованої тканини прищитоподібної залози людини для терапії сталого післяопераційного гіпопаратирозу - Pasteur, I.P. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Перспективи застосування мікроінкапсульованої тканини прищитоподібної залози людини для терапії сталого післяопераційного гіпопаратирозу