Мітохондріальні та постмітохондріальні механізми апоптозу у тканині щитоподібної залози з ознаками лімфоїдної інфільтрації чи хронічного тироїдиту - Mishunina, T.M.; Kalinichenko, O.V.; Tronko, M.D.; Zurnadzhy, L.Yu.; Statsenko, O.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Мітохондріальні та постмітохондріальні механізми апоптозу у тканині щитоподібної залози з ознаками лімфоїдної інфільтрації чи хронічного тироїдиту