Стан електричної активності та вегетативної регуляції ритму серця у молодих хворих на рак щитоподібної залози у перед- та післяопераційному періодах на тлі супресивної терапії - Zubkova, S.T.; Sovenko, T.K. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Стан електричної активності та вегетативної регуляції ритму серця у молодих хворих на рак щитоподібної залози у перед- та післяопераційному періодах на тлі супресивної терапії