Спільний науковий Українсько-Американський Тироїдний Проект. II. Епідеміологічна характеристика процедури першого скринінгового обстеження учасників Проекту - Tronko, M.D.; Tereshchenko, V.P.; Pasteur, I.P.; Shpak, V.M.; Derevianko, A.A.; Chaykovskaya, L.V.; Zamotayeva, G.M.; Odnolko, T.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Спільний науковий Українсько-Американський Тироїдний Проект. II. Епідеміологічна характеристика процедури першого скринінгового обстеження учасників Проекту