Зміни вмісту мікроелементів цинку, хрому і марганцю у дітей, хворих на цукровий діабет 1 типу - Zubkova, S.T.; Muz, V.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Зміни вмісту мікроелементів цинку, хрому і марганцю у дітей, хворих на цукровий діабет 1 типу