Стан ліпідного обміну і вегетативної регуляції серцевого ритму у хворих на субклінічний гіпотироз - Buldygina, Yu.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Стан ліпідного обміну і вегетативної регуляції серцевого ритму у хворих на субклінічний гіпотироз