Мікроальбумінурія як прогностичний критерій кардіоваскулярних ускладнень в хірургії ендокринних залоз - Kolyasa, O.S.; Zinych, P.P.; Kovalenko, A.Ye.; Kuzminska, L.A.; Kollyuch, O.G. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Мікроальбумінурія як прогностичний критерій кардіоваскулярних ускладнень в хірургії ендокринних залоз