Вплив перинатального застосування блокаторів кальцієвих каналів на норадренергічну реактивність гіпоталамо-гіпофізарно-адренокортикальної системи у дорослих щурів - Sinitsyn, P.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Вплив перинатального застосування блокаторів кальцієвих каналів на норадренергічну реактивність гіпоталамо-гіпофізарно-адренокортикальної системи у дорослих щурів