Залежність стану вуглеводного обміну від ступеня аліментарно-конституціонального ожиріння у вагітних жінок - Shelestova, L.P. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Залежність стану вуглеводного обміну від ступеня аліментарно-конституціонального ожиріння у вагітних жінок