Взаємозв'язок ступеня ожиріння з порушенням обміну сечової кислоти при цукровомі діабеті 2 типу з інсулінорезистентним синдромом - Gurina, N.M.; Korpacheva-Zinych, L.V.; Shuprovich, A.A.; Skibun, V.N. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Взаємозв'язок ступеня ожиріння з порушенням обміну сечової кислоти при цукровомі діабеті 2 типу з інсулінорезистентним синдромом