Динаміка компонентів ангіотензинової і калікреїн-кінінової систем та їх взаємодія в структурах гіпотоламо-гіпофізарно-адренокортикальної системи за умов розвитку стрептозотоцинового діабету. - Kalynska, L.M.; Yefimov, A.S. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Динаміка компонентів ангіотензинової і калікреїн-кінінової систем та їх взаємодія в структурах гіпотоламо-гіпофізарно-адренокортикальної системи за умов розвитку стрептозотоцинового діабету.