Ендотеліальна функція судин у хворих на рак щитоподібної залози у віддалені післяопераційні строки на тлі супресивної фармакотерапії - Bulat, O.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Ендотеліальна функція судин у хворих на рак щитоподібної залози у віддалені післяопераційні строки на тлі супресивної фармакотерапії