Алгоритм діагностики і лікування синдрому біологічно неактивного гормону росту (клінічний випадок) - Sprynchuk, N.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Алгоритм діагностики і лікування синдрому біологічно неактивного гормону росту (клінічний випадок)