Порівняльна характеристика доброякісних і злоякісних пухлин щитоподібної залози фолікулярного походження - Khoperia, V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Порівняльна характеристика доброякісних і злоякісних пухлин щитоподібної залози фолікулярного походження