Показники андрогенної дисфункції у хворих на цукровий діабет 2 типу, поєднаний зі стабільною стенокардією - Zaremba, Y.H.; Kapustynska, O.S.; Kapustynskyy, O.O. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Показники андрогенної дисфункції у хворих на цукровий діабет 2 типу, поєднаний зі стабільною стенокардією