Нові аспекти експресії NIS-білка в папілярних карциномах щитовидної залози за умов його низького вмісту в пухлинних клітинах - Voskoboynyk, L.G. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Нові аспекти експресії NIS-білка в папілярних карциномах щитовидної залози за умов його низького вмісту в пухлинних клітинах