Структура і гемодинаміка екстракраніальних відділів сонних артерій у хворих на гіпотиреоз - Mykhailenko, O.Yu.; Zubkova, S.T. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Структура і гемодинаміка екстракраніальних відділів сонних артерій у хворих на гіпотиреоз