Патогенетичні аспекти формування та прогресування ішемічної хвороби серця у хворих на цукровий діабет 2 типу (огляд літератури) - Altunina, N.V.; Bondarchuk, A.N.; Pilipenko, V.N.; Artemchuk, O.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Патогенетичні аспекти формування та прогресування ішемічної хвороби серця у хворих на цукровий діабет 2 типу (огляд літератури)