Еволюція стратегії лікування 2 типу метформіном: від монотерапії з негайним вивільненням лікарської речовини до комбінованої терапії із пролонгованим вивільненням - R. Chacra, Antonio (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Еволюція стратегії лікування 2 типу метформіном: від монотерапії з негайним вивільненням лікарської речовини до комбінованої терапії із пролонгованим вивільненням