Рівень вітаміну D і його глікованого гемоглобіну у хворих на цукровий діабет мешканців м. Києва - Komisarenko, Yu.V.; Antonenko, O.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2012)
Рівень вітаміну D і його глікованого гемоглобіну у хворих на цукровий діабет мешканців м. Києва