Олександр Григорович Резніков – до 80-річчя від дня народження - Editorial, Board (Ендокринологія | Endokrynologia, 2019)
12 листопада 2019 року виповнилося 80 років від дня народження одного з провідних вчених України — завідувача відділу ендокринології репродукції та адаптації ДУ «Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України», академіка НАМН України, член-кореспондента НАН України О.Г. Резнікова.