Інформація про ІХ з’їзд ендокринологів України - Editorial, Board (Ендокринологія | Endokrynologia, 2019)
Вельмишановні колеги! Маємо честь запросити Вас взяти участь у роботі ІХ з’їзду ендокринологів України, присвяченого 100-річному ювілеюДУ «Інститут проблем ендокринної патології iм. В.Я. Данилевського НАМН України»