Пам’яті Олексія Степановича Микоші - Editorial, Board (Ендокринологія | Endokrynologia, 2019)
На 85-му році життя після тяжкої хвороби пішов із життя видатний вчений, заслужений діяч науки і техніки України, доктор медичних наук, професор Микоша Олексій Степанович. Понад півсторіччя він віддав науковій діяльності, зробивши вагомий внесок у розвиток медичної науки в галузі ендокринології та біохімії гормонів.