Клінічні дослідження застосування інкапсульованих b-клітин для лікування цукрового діабету 1 типу - Pasteur, I.P. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2014)
Представлена інформація про клінічні дослідження застосування інкапсульованих b-клітин для лікування цукрового діабету 1 типу