Субклінічний гіперкортицизм (огляд літератури та власні спостереження) - Kravchun, N.A.; Polozova, L.G. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2014)
Представлений огляд літератури з питань субклінічного гіперкортицизму, тактики обстеження та диференціальної діагностики. Наведено випадок діагностики в  жінки з органічним ендогенним гиперкортицизмом, стероїдним цукровим діабетом синдрома Іценко-Кушинга.