Можливості застосування фітопрепаратів Арфа® Комбі в лікуванні цукрового діабету і порушенні толерантності до глюкози - Aleksandrov, A.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2014)
У статті наведено дані про застосування фітотерапії в лікуванні цукрового діабету 2 типу (ЦД2) і порушення толерантності до глюкози (ПТГ). Розглянуто  перспективи і можливості застосування фітотерапії в лікуванні та профілактиці ЦД2 і ПТГ. Наведено дані власних спостережень за групою пацієнтів, що підтверджують терапевтичні можливості застосування Арфа® Комбі в лікуванні ЦД2 легкої і середньої тяжкості та ПТГ.