Комбінована терапія аналогом глюкагоноподібного пептиду 1 ліраглутидом і базальним інсуліном: фізіологічне обґрунтування, огляд клінічних досліджень і практичний досвід застосування - Sokolova, L.K. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2015)
У статті наведено фізіологічне обґрунтування, огляд клінічних досліджень і результати власного практичного досвіду застосування комбінованої терапії  базальним інсуліном з аналогом глюкагоноподібного пептиду 1. Визначено показання до такої терапії, схеми її проведення, переваги та ефективність.