Інноваційні технології в лікуванні вагітних, хворих на цукровий діабет. Ведення вагітних за допомогою помпової інсулінотерапії (клінічний випадок) - Koshevaia, N.P.; Malashonok, V.B.; Koshevoi, Yu.B. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2015)
У статті представлено клінічний випадок ведення вагітної з цукровим діабетом 1-го типу. Завдяки постійній підшкірній інфузії інсуліну за допомогою  інсулінового дозатора, вимірюванню глікемії в реальному часі і досягненню компенсації вуглеводного обміну вдалося зберегти вагітність і благополучно завершити її.