Клінічні дослідження із застосування генної терапії для лікування цукрового діабету 1-го типу - Pasteur, I.P. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2015)
В огляді наведено інформацію про клінічні дослідження із застосування генної терапії для лікування цукрового діабету 1-го типу.