Клінічні дослідження щодо застосування інсулінового інфузійного дозатора («інсулінової помпи») для лікування цукрового діабету 1-го типу - Pasteur, I.P.; Sokolova, L.K.; Tronko, M.D. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2016)
Представлена інформація про клінічні дослідження щодо застосування інсулінового інфузійного дозатора («інсулінової помпи») для лікування цукрового діабету  1-го типу