Клінічні дослідження застосування цілоорганної трансплантації підшлункової залози для лікування цукрового діабету 1-го типу - Pasteur, I.P.; Demchenko, M.P.; Kovalenko, A.Ye.; Huda, B.B.; Lutkevych, O.V.; Shelkovoi, Ye.A.; Kolliuch, O.H. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2016)
В огляді наведено інформацію про клінічні дослідження  застосування цілоорганної трансплантації підшлункової залози для лікування цукрового діабету 1-го  типу.