Результати роботи ДУ «Інститут ендокринології та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України» за 2018 рік - Тронько, М.Д.; Ковзун, О.І.; Сологуб, Н.В.; Гончар, І.В.; Пастер, І.П. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2019)
Результати роботи ДУ «Інститут ендокринології  та обміну речовин ім. В.П. Комісаренка НАМН України» за 2018 рік