Диференційна діагностика деяких форм низькорослості: ізольованого дефіциту гормону росту, синдрому біологічно неактивного гормону росту, рецепторної нечутливості до гормону росту (клініко- діагностичні та молекулярно- генетичні особливості) - Sprinchuk, N.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2016)
Представлено сучасні методи лабораторної та молекулярно-генетичної діагностики низькорослості в дітей, пов’язаної з абсолютною або відносною недостатністю гормону росту. Наведено підходи до їх диференційної діагностики. Описано фенотип хворого із синдромом біологічно неактивного гормону росту. Надано рекомендації з лікування низькорослості в дітей залежно від її форми.