Радіойодрезистентні регіональні метастази папілярного раку щитоподібної залози: клініко-біологічні аспекти - Zelinska, A.V.; Gulevaty, S.V.; Sovenko, T.K.; Bozhok, Yu.M.; Markov, V.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Радіойодрезистентні регіональні метастази папілярного раку щитоподібної залози: клініко-біологічні аспекти