Вміст антитіл до інсуліну у сироватці крові хворих на цукровий діабет, пролікованих різними добовими дозами препаратів інсулінів - Korpachev, V.V.; Lukashova, R.G.; Melnichenko, S.V.; Stepura, N.M.; Karabun, P.M. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Вміст антитіл до інсуліну у сироватці крові хворих на цукровий діабет, пролікованих різними добовими дозами препаратів інсулінів