Зв’язок між розвитком хронічного гастриту або гастродуоденіту і ураженням автономної нервової системи у хворих на цукровий діабет 1 типу - Tkach, S.M. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Зв’язок між розвитком хронічного гастриту або гастродуоденіту і ураженням автономної нервової системи у хворих на цукровий діабет 1 типу