Білок гострої фази гаптоглобін: корелятивні зв’язки з маркерами інсулінорезистентності та атерогенезу у хворих на цукровий діабет 2 типу за наявності метаболічного синдрому - Gorshunska, M.; Karachentsev, Y.; Krasova, N.; Jansen, E.; Poltorak, V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Білок гострої фази гаптоглобін: корелятивні зв’язки з маркерами інсулінорезистентності та атерогенезу у хворих на цукровий діабет 2 типу за наявності метаболічного синдрому