Превентивна дія флутаміду щодо функціональних розладів репродуктивної системи у андрогенізованих в препубертатному віці самиць щурів - Reznikov, A.G.; Ganzhiy, I.Yu.; Nosenko, N.D.; Sinitsyn, P.V.; Tarasenko, L.V.; Polyakova, L.I.; Limareva, A.A.; Chaykovskaya, L.V. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Превентивна дія флутаміду щодо функціональних розладів репродуктивної системи у андрогенізованих в препубертатному віці самиць щурів