Віддалені результати органозберігаючих операцій при високодиференцийованих карциномах щитоподібної залози - Bolgov, M.Yu. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Віддалені результати органозберігаючих операцій при високодиференцийованих карциномах щитоподібної залози