Оцінка ефективності використання експрес-гістологічних та цитологічних методів в інтраопераційній діагностиці новоутворень щитовидної залози - Voskoboynyk, L.G.; Bogdanova, T.I.; Zurnadzhy, L.Yu.; Degtiareva, T.L. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Оцінка ефективності використання експрес-гістологічних та цитологічних методів в інтраопераційній діагностиці новоутворень щитовидної залози