Гормональна активність мікроінкапсульованої тканини щитоподібної залози людини за умов IN VITRO - Pasteur, I.P. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Гормональна активність мікроінкапсульованої тканини щитоподібної залози людини за умов IN VITRO