Вплив таксолу на рівень фосфоліпідів та мічення ДНК, РНК і білків в позапухлинній тканині та тканин пухлин кори надниркових залоз людини - Levchuk, N.I.; Pushkarev, V.M.; Kovzun, O.I.; Khmel, T.O.; Tronko, M.D. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Вплив таксолу на рівень фосфоліпідів та мічення ДНК, РНК і білків в позапухлинній тканині та тканин пухлин кори надниркових залоз людини