Дослідження білкових чинників, що зв’язують інсулін у сироватці крові людей, хворих на цукровий діабет - Melnichenko, S.V.; Korpacheva-Zinych, L.V.; Lukashova, R.G. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Дослідження білкових чинників, що зв’язують інсулін у сироватці крові людей, хворих на цукровий діабет