Залежність клінічної симптоматики діабетичної ентеропатії від ступеня ураження автономної нервової системи у хворих на цукровий діабет - Tkach, S.M. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Залежність клінічної симптоматики діабетичної ентеропатії від ступеня ураження автономної нервової системи у хворих на цукровий діабет