Вміст, ультраструктура та функція моноцитів крові у хворих на ццукровий діабет 2 типу і метаболічний синдром - Afanasyeva, V.V.; Zak, K.P.; Kondratska, I.M.; Semionova, T.A. (Ендокринологія | Endokrynologia, 2020)
Вміст, ультраструктура та функція моноцитів крові у хворих на ццукровий діабет 2 типу і метаболічний синдром